6 Ocak 2010 Çarşamba

araf*




hayat bazen istemediğimiz şekillere bürünüp surat değiştiriyor tanımsız, yabancı, aşina olmadığımız bir çehreye dönüşüp neye uğradığmızı şaşırtıyor bizlere..
şu zamanlar biraz öyle haller var bende..yanımda yakınımda yöremde..

sevgili Dostum ZuZum sevdiği adamdan ayrıldı..nedeni ortada ve çok açık aslına bakılırsa..
bazen sevginin tek başına bir işe yaramadığını görüyor insan..hele ki böyle bir zaman diliminde gerçekten yetersiz kalıyor..ne kadar saf,masum,temiz ve değişmez olsa da!

evet evet! tembellikle beslenen salt bir "aşk" bir vakit sonra bir anlam ifade etmiyor "gözleri açık" bir insan için..ZuZum işte bu tarz bir insan..ağır,sorumluluk sahibi, üzerine aldığı her türlü işi tam manasıyla 4x4 lük yerine getirebilecek tarzda..karşısındaki insandan da bunun için bir çaba bir görmeyince de artık pes! dedi ve bitirdi..bence biraz haklı daa..karşısındaki adam her ne kadar benim çok çok sevdiğim bir yakınım olsa da, mutsuz giden bir birlikteliği pohpohlamaya gerek görmüyorum..belki ağır bir itiraf oldu bu ama gerçekleri konuşmayı severim!

şimdi tüm arkadaş çevrem seferberlik ilan etmişler yluna sokalım barıştıralım engelleyelim diye..benim içimden gelmiyor bile..çünkü ben Dostumu bilirim verdiği kararı başkalarının -kurtarma çalışmalarıyla- tekrar değiştirmez yanii..ben de bu durumda araf durumundayım..yakınında ben olduğum için herkes bana dil döküyor.. "konuşuver..son bir şans versin. barıştıralım..günahtır yazıktır..vs.vs." konuşuldu zaten kii bu karar aşaması uzun bir zaman diliminde verilen birşeydi..işin içinde olmayan, görmeyen,dinlemeyen, şahit olmayan Dostlarım için böle sölemesi gerçekten çok kolay..ama benim için o kadar değil..

zaman lazım arkadaş!
uzun bir zaman hem de!
böle dallandırıp budaklandırmaya ne hacet!
yok sen yalvar yok ben engellemeye çalışayım yok olmaz!
kişinin kararını değiştirmek "kişisine" göre kolaydır..ben ZuZu'mu 5 yıldır tanıyorum..ehh bırakın da tanıyayım öle değil mi?
hayırlısı olsun demekten ve zamanı onlarla birlikte destek-anlayış-hoşgörü çerçevesinde yaşamak lazım..daha da diyecek bişeyim yok! :(

Biri sus dedi
Birisi konuş
Sesimi duyuramadım.
Biri koş dedi
Birisi dur
Yoruldum ama bir yere varamadım.
Biri ağla dedi
Birisi gül
İkisini de yapamadım.
Biri gel dedi
Birisi git
Yerimde saydım.
Biri yaşa dedi
Birisi öl
Sadece gözlerimi kapadım.
Biri cennete çağırdı
Biri cehenneme
Arafta kaldım.
by deviantart*

2 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

özellikle şu kısımda çok haklısın canım destek-anlayış-hoşgörü çerçevesinde yaşamak lazım..daha da diyecek bişeyim yok! :(

küçükhanım. dedi ki...

zor bir durum..ve sancılı bir zaman dilimi olacak geçen vakit..ama sevilenlerin yanında olmak şart..hayırlısı edacım.. :(