15 Ocak 2010 Cuma

böğürtlen kokusu*


çok mutlu birgün oldu benim için..sıcacık kahvaltı sofrasından kalktığım vakit kapının zili ve postacının güler yüzlü selamıyla karşılanmak ve ardından elime tutuşturduğu zarfla birlikte şaşkına dönüp sevinçten ne yapacağını bilememek..evet! yeni bir mektup ve yeni bir dost kokusu parmaklarımın arasında hala..ve gerçekten içim kımıl-kımıl..

sevgili Esramou'nun böğürtlen kokulu mektubu geçti bugün elime..içine mini-mini mumlardan koymuş-hem de en sevdiğim aromalısından böğürtlen!- yazdığı o içten cümleler ve ayraç koleksiyonuma ekleyeceğim nadide bir Prague ayracı..beni gerçekten çok mutlu etti.. sevildiğimi ve düşünülüp değer verildiğimi bilmek paha biçilemez bir duygu-hissiyat..
teşekkürüm sonsuzdur esramou! -biliyorum beni duyuyorsun ;)-

bu mutluluktan sonra ZuZu'mun telefonu ve bıdı-bıdı dk.larca yaptığım telefon görüşmesi de ayrı mutlu etti beni..özlemişim onu da sesini olduğu kadar..hoş ayrı kaldığımız zaman çok uzun değil belki ama Dost yaa özleniyor işte! bakalım..ara tatilde gelecek olan kuzen ve çit'ten sonra zuzumu da ayartıp buraya gelmeye ikna ettim gibi..bir 10 güne haberi gelir beklemedeyiz..misafirlerimizi ağırlamaktan da büyük zevk duyarız efendim ;)


şimdi bu güzel hislerden ve mutluluklardan sonra ders çalışmaya başlamak şart oldu diye düşünüyorum..KPSS beni bekler..10 temmuz'a daha epey vakit var olsa daaaa..çalışmayı ihmal etmemek lazım..artık çalışma vakti..biraz dişimi sıkayım da "dostlar" geldiği vakit tadını çıkaralım hayatın.. ;)

3 yorum:

yıldız dedi ki...

Bu kadar keyifli güzelliklerin üzerine biraz da çalışılır değil mi?

İyi,güzel,neşeli hafta sonları!

küçükhanım. dedi ki...

katılıyorum yıldız :)
aynı güzel temenniler de benden sana gelsin..

Adsız dedi ki...

Demek aldıııııın! : ) Rica ederim!! Sevindiğine çok sevindim tatlım!! ;) Esrasou