1 Mart 2010 Pazartesi

yaramaz kedi.mırrr! :)


ve mart ayına gireriz..içimiz-dışımız, evimiz-barkımız, sevgilimiz-ailemiz, herşey havaya üflediğimiz baloncukların içindeki 7 renk gibi görünür gözümüze..güneş vurdukça renklere bak hele nasıl da cümbüş içindeler sevinçten..ve bir de baharı karşıladığın ilk gün, yüzünü sana sıcacık bir güneşle gösteriyorsa işte o vakit içindeki tüm çocukların tatil vakti gelmiş demektir..salıver hepsini kırlara, bayırlara..neş'e ve sevinçle karşılasınlar baharı..oynasınlar doyasıya..ip atlasınlar, körebe-saklambaç oynasınlar, yağ satsınlar-bal satsınlar-ustaları da ölmesin onlara bir cep dolusu harçlık versin, arapkızları camdan baksın, bembeyaz dişlerini mutlulukla gösterirken kimseden çekinmeden hür-özgür-mutlu-mesut..

bugün kıpır-kıpır bir mevsime açtık kapılarımızı bundan daha eğlenceli bir zaman var mıdır söyleyin aa ahali? yaşlısından, gencine, gül yanaklı bebeklerden, ergenus-origamus'lara, yer altında kış boyunca saklambaç oynayan börtü-böceklerden, yerüstündeki bil.cümle tabiata dek herkesin içini dolduran bir coşkuya tanık olmamak elde değil..aman da aman ne hoş! :)

sanırım coşkumu biraz frenlemem lazım..daha yeni girdik bu aya nasıl olsa..önümde koskoca 90 gün var.. enerjiyi ilk günden sömürmeden yavaş yavaş yaymalı zamana ;)
aslında bu ayın benim için çok çok özel bir durumu da var..sevdiceğim güzel insanla birlikteliğimizin 4.yılını bitirip, 5. yılına elele-gönül.gönüle ve de mutlu.mutlu yüzlerle merhaba diyeceğiz :) sanırım mart ayını sevmem için fazlasıyla gerekli bir bahane bu! :)

Bu mevsim serin, bu mevsim tatlı, bu mevsim doğumum-varoluşumun müjdeleyicisi, bu mevsim harekete geçiren, tomurcuk tomurcuk kokan, bu mevsim insana "insan" olduğunun değerini hissettiren, bu mevsim damda oynaşan kedilerin valsi, ağaçların tazelenişi, buram buram taze toprak kokusu, yeşilliğin tabiata yek attığı yegane zaman!
bu mevsim sevilesi, değeri bilinip-tadı; fırından yeni çıkmış çıtır ekmeğin üzerine tereyağ kıvamında sürülesi, bu mevsim koluna takıp kordonda herkesin kıskanç bakışlarına hedef olarak gezilesi ya da istiklal'de şarkılar söyleyerek, hafif çakırkeyif bir aşağı bir yukarı kahkahalarla volta atılası..bu mevsim mutlu olmayı baharlara erteleyenleri harekete geçiren, ikinci baharlarını bekleyenlerin zamanı!

çok seviyorum seni EY GÜL YÜZLÜ TAZE ÇİÇEK MEVSİMİ!
çok özlemiştim seni..iyi ki geldin, HOŞGELDİN! :)

(baharı karşıladığım bu ilk günde objektifime takılan bir.kaç kareyi paylaşmaktan gurur duyarım :)





mart ayı'na sevgili Sunay Akın'ın geçen yıl bursa kitap fuarından alıp okumayı bu yıla bıraktığım güzel ve eğlenceli kitabı "İstanbul'da bir Zürafa" ile başlangıç yapmak gerçekten çok iyi geldi!

tavsiye ederim..



sevdiceğimin armağanı potin'lerime tepeden bakarken..


ve sessiz gölgemin yansıması..


günün içinden bir şarkı seçiyorum hepimiz için!



yüzünüzde avuç dolu gülücüklerle karşılayın yeni mevsimimizi!

sevgi,dostluk ve can-ı gönülden hoşnutlukla :)

8 yorum:

Zeynep'in Evi dedi ki...

Sunay akın ne yazarsa yazsın okurum canım hemşerim:) söylemeden geçemeyeceğim potinlere tepeden bakan fotoğraf çok hoş aynı çalışmadan bende yapmak istiyorum:)ama bilmem becerebilir miyim..

küçükhanım. dedi ki...

bence de okunmalı-okunsun nolur :)
kitaplarındaki ince nüktelere hayranım..ve benim gibi seven birinin daha olduğunu bilmek çok güzel!yaşasın Sunay Akın hayranlığı! :)
çok basit bir hareketle çektim canım resmi..tepeden macro'ya ayarladım objectifi ve şıkırt!
tamamdır ;)
senin de yapabileceğin aşikar..hadi bakalım kolay gelsin ;)

yıldız dedi ki...

Yeşocan baharın gelmesini bir an evvel isteyenlerdenim ben de.

Sunay Akın'ın ilk okuduğum kitabıdır.İstanbulda bir zürefa.
Papuçlarının göründüğü foto çok güzel hakikaten:))

yıldız dedi ki...

Bir de ikimiz de Nilüfer şarkısı seçmişiz bugün;))

küçükhanım. dedi ki...

ehehe :)
evet yaaa!senin bloğu okuyunca bunu fakettim canım :)
şans!

Unknown dedi ki...

canım yazını okuyunca insanın içinne bi mutluluk gelio nebiliim kendin ne hissediyosan okuyanada hissettiriosn...yazının küçükbeyle 5. yıl kısmına odaklanıp daha nicelerine demek istiyorum..:D canımsın yeşocanım çok öpüyorum ıtırcık pıtırcıımm...:)

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
küçükhanım. dedi ki...

canımbenim..kuzum zuzum seyhanım!
hissedilenler herkese bulaşabiliyorsa işte ozaman ben amacıma ulaşmışım demektir :)
ben de seni çok öperim gülyüzünden yawrucum!
baharın en hissedilir vakti yanında olacağım..söz! :)