24 Mart 2010 Çarşamba

ab-ı hayat.

Tomurcukları hiç solmayan ve her bahar başlangıcında tazelenip, mis kokular yayarak açan gül çiçeklerinin taç yaprakları arasında sokulup kalmışız birbirimize. Bu baharın uyanışıyla da kıpırdanıyoruz yine. "Soluklanma vakti geldi, haydi uyanın tatlı-huzurlu aşk uykunuzdan!" diye çapkınca seslenirken Güneş mavi bulutların arasından, bizler dolu dolu geçirdiğimiz bir yılın daha içlerimizi huzura bulayan tatlı yorgunluğuyla uyuyakaldığımız pamuk dokulu güllerin arasından elele çıkıyoruz, başımızda mali.hülyalı aşk sarhoşluğu, yüzümüzde herzamanki mutlu.şımarık.huşu dolu gülüşümüzle.

Her yılın başlangıcında devam eden bu güzel seremonide, tüm tabiat neş'e ve sevinçle eşlik ediyor bize. Etekleri zil çalıyor manolya ağaçlarının, sümbüller allanıp-morlanıp salıyorlar enfes kokularını yüzümüze yüzümüze. Papatyalar filbarilerle kolkola dans ediyorlar. Bulutlar, Güneşi önlerine katıp şarkı söylüyorlar muzipçe. Zeytin ve taze-ıslak toprak kokusu buram buram burnumuzu yakıyor. Romantik zamanların tüm güzelliğiyle doğa/tabiat ayaklanıp geliyor ardımızdan coşkuyla! bunu gören "BİZ"ler de ellerimizi birbirine daha sıkı kenetleyip, güçle ve sonsuz umutla avuçlarımızın içi pembe pembe, yumuk yumuk sıcacıkken 5.YILIMIZ'a doğru yol alıyoruz.

25 Mart'ımız, Baharımız, Mutluluk ve Tazecik Huzurumuz sonsuz olsun Sevdiceğim Güzel insan!
Nice Mutluluk Dolu Günlere..

zaman tünelinde ufacık.minicik bir fotoğraf gezmesine çıkalım..haydi daha sıkı tut ellerimi!


































bu güzel günü "BiZ"i anlatan şu güzel parçayla sonlandırmak isterim..

8 yorum:

cecilia dedi ki...

ne güzel yaa, böle yazıları okudukça sevgilimle bizi hatırlıyorum biz de 5 yıl olurmuyuz acaba diyorumm..:) nice yıllara beraber mutlu bahar dolu bir ömür dilerim..sevgiler..

Stil Direktoru dedi ki...

Benim tatlı şekerlerim nice senelere

küçükhanım. dedi ki...

cecilia: teşekkür ederim ve darısı başına inşallah ;)

edacım: çok teşekkürler canım :)

daihatsum dedi ki...

Canım benim ne güzel resimler seçmişte koymuşsun böle seni mis gibi öper, koklar nice 5 seneler dilerim ikimizede.. Seni çok sevmekteyim...

küçükhanım. dedi ki...

inşallah canımbenim sevgili Küçükbeyim ;)
yarın en güzelinden bir kutlama bizim olsun ;)

AidaSalem dedi ki...

Tebrikler :)
Ve nazar değmesin tabi....

Balaphoto dedi ki...

Good shots, !!!

http://balapertotarreu.blogspot.com

Frank

küçükhanım. dedi ki...

aida: teşekkürler canım ;)