2 Aralık 2009 Çarşamba

1..2..3..tıp!



uzun soluklu bayram tatili ve gezmelerinden sonra artık iş-güç-konsantrasyon zamanı..bir hafalık eve kapanış ve inzivaya çekiliş süreci başlıyor artık benim için..11 aralık'ta bir aksilik olmadığı sürece Çanakkale'ye gidiyoruz küçükbey'le birlikte.hem zuzu'nun doğumgünü amacı, hem biraz yalnız kalıp keyflenmek..evet evet! yalnızlık ve keyf sürmek!buna hem küçükbey'in hem de bendeniz Yeşocan'ın fazlasıyla ihtiyacı var..hem dostlarımızı özledik..hasret giderme vaktidir bizim için!

kulağa epey heyecanlı geliyor bu plan..ve heycanım içimi kıpır kıpır yaptıkça biriken ve çalışmam gereken konularım, sorumluluklarım, öğrenci-işi ıvırcık zıvırcık işlerim aklıma geliyor..ehh elbet ket vuruluyor heycanıma ister istemez ama 1 haftalık inziva dönemimde eksik fazla herşeyi halletmeye çalışacağım..sonu mutlu bitsin yeter!!

bayramdan yorgun çıktım aslında..arkadaşlarımla vakit geçirmenin dışında..evimiz ve ailemiz kalabalık olunca dolduk taştık ilk 3gün boyu sonrasında biz doldurduk taşırdık sevdiklerimizin evini ocağını :)kalabalık ve neşeliydi ne olursa olsun..uzun bir süre ET KOKUSU duymak istemiyorummmm!! :(

iki satır kelimeyi bir araya getirmekte sıkıntı yaşadığımı hissediyorum nedense?!?
bence keselim daha uzatmadan..inzivamdan arada selam ederim..izninizle..

4 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

Keyfini çıkar canım sefan tavan yapsın, asıl ben öperim o güzel gören yüreğinden :) Birde canım yorum kısmından kelime doğrulamayı hayır yorum panelini de pop up pencere yap daha kolay yorum yazarız ok sevgiler

küçükhanım. dedi ki...

daha yeni bir blogger olarak ne nedir ne değildir pek bir bilgim olmadığından eksik yanlış ağır aksak devam ediyor ayarlarım ;)
yardımcı olduğunuz için çookkk saolun eda hanımcım ;)

Stil Direktoru dedi ki...

ne demek şekercim mailim var ne gerekirse çekinme cicim hanım da deme :) mucx

küçükhanım. dedi ki...

peki bundan sonra demem ozaman edacım ;)
sevgiyle..