19 Kasım 2009 Perşembe

cazu..cadı..bitch!


babam geldi aklıma nedensiz..ve bana "cazu" diye seslenişi..için kıyıldı birden..neden böle derdi acaba diye düşünmeye başladım..sanırım beni evin küçük "cadı"sı olarak gördüğündendi bana böle seslenişi.hoş ben "cazu" kelimesinin eski dilden taaa bugünlere değişerek gelip "cadı" anlamına geldiğini çok sonraları öğrenmiş olsam da anlamını bilmediğim halde "babam" ya beni farklı bir isimle çağırıyor oluşu bile çok hoşuma giderdi..ve şimdi bu kelimeyi hep güzel bir ortamda, güzel bir muhabbettin ardından, bol kahkahayla birlikte sölemesi geliyor gözlerimin önüne..yani hep mutlu ortamları anlatıyor bu güzel kelime benim için..onun küçük ve yaramaz "cazu"su..şimdi de değişen bir şey yok..şimdi yaramaz olmasam da zaman zaman fırlama bir cazu olabiliyorum..velhasıl kelam gecenin bir vakti blog sayfam önümde içimden birden bunları yazmak geldi farklı bir amaç için açmışken yeni kaydımı..neysem.

 
Posted by Picasa



herzaman olduğu gibi bu sabahta bir rüyayla açtım gözlerimi gün ışığına..daha doğrusu açmayı hiç istemedim desem daha güzel olacak..klasik rüyalardan biri değildi..aksine öle huzur verici,dingin,insanın içine dalıpta çıkamayacağı cinsten bir rüyaydı bu..

sevdiğim, en sevdiğim "denizin biri"nin üzerine sereserpe uzanmış gözlerimi kapamış suyun keyfine varıyorum..öle doyumsuz ki bu huzur rüyamın içinde dahi gözlerime açmıyorum sükunetim büyüsünü bozmasın diye..yudum yudum içiyorum sessizliği..suları avuçlarımın arasından kaydırıyorum..şıp..şıp..şıp..damlıyorlar geldikleri yere doğru..ve ben gülümsüyorum..evet gülümsüyorum..ve çok mutluyum..

şimdi sorarım size ki böle bir atmosferden sıyrılıp hoooppp!!! yatağın içine sudan çıkmış balık misali düşüvermek nasıl bir duygudur!-FA-Ci-A!
halen rüyamın etkisindeyim..günboyu çıkamadığım gibi günsonu da aynı eblek eblek ortalarda dolaşma durumu devametmekte..birazdan tekrar uyucam ve dileğim aynı dinginlikte bir rüya görmek..istiyorum evet istiyorum!çünkü; böle bir duruma uzun bir süre daha hasret kalarak yaşıcam..hele ki küçücük daracık bir dünyada kocaman bir hayal dünyasına sahip olan bendeniz rüyalar aleminde kendini bu tarz güzellliklerin içinde buldukça sanırım bir nebze olsun hasretini dindirebilecek! :)
en akla yatkın makul gerekçem ise mevsimlerden Kış ayındayız!! hoooppp!!hayallere gömül!:)

3 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

Yorumunu aldım hayırlı olsun izlemeye de aldım seni canım, tema sırası gelince yaparım söz. Bu arada DOSTA GİDİŞ bu yazımda header olarak kullandığın resmin siyah beyazını eklemiştim bak kesin o da güzel.

http://www.stildirektoru.com/2009/08/dosta-gidis.html

küçükhanım. dedi ki...

sevindim izleyicilerim arasında sizi gördüğümden..en kısa zamanda beklemekteyim headerımı ;)
evet baktım da çok hoşuma gitti siyah-beyazı da çok iyiymiş..tam oturtamadım zaten bulduğum resmi..size güveniyorum ;)

Stil Direktoru dedi ki...

Sağol canım bu arada blog adresini yazmana gerek yok yani blogger profiline tıklayınca blogun çıkıyor zaten sevgiler