18 Aralık 2009 Cuma

yağmurluk*


şiddetli yağmur sesiyle camdan dışarı bakma merakım uyanıyor..bildiğin yağmur sesi öle gökgürültüsü falan da değil hani..sonra aklıma bugün için yapılacak olan işlerim dank ediyor ve içimden yumuşacık bir küfür savuruyorum-yumuşak çünkü bugün hiçbir şeye kötü gözle yaklaşmıcam..kendimi bugün de dahil olmak üzere yeni bir yılın o eğlenceli akışını bırakıcam-

krem puantiyeli şemsiyemi BilalimOnurumun araba bagajında unutmuş olmakla birlikte, sevgili Denizcanımın bana hediye ettiği gökkuşağı şemsiyemi de onlarda bıraktım..bu sebepten bugün başıma geçirdim bere-şapka-ne idüğü belirsiz bir kavuk- çıktım gebzeye..bir yağmur bastırdı ki sorma!upps! sonra eli mahkum kendime bir üçüncü şemsiyeyi almayı uygun gördüm..
çok güzel bir rengi var ama..morr!!
çarpıldım-vuruldum-hayranoldum-aldımm!

yılbaşı yaklaşıyor..uzak düştüğüm dostlarıma eski bir geleneği devam ettirme alışkanlığı olan ben allı-pullu-novelpapalı kartlardan aldım,bir de yanlarına ufak birer yılbaşı çorabı ve kendi elcağazlarımla yaptığım minik sürprizlerle bugün bir kısım mektubu postaya verdim..bu haftaiçi ellerine geçer..diğer bir kısmını da pazartesi günü postalıcam..kendimi mutlu ve keyfli hissediyorum böle ince güzellikler yaptığımda..sırada yapmayı planladığım daha pek çok şey var..hele gelsin yılbaşı..sırayla ve zamanla yayınlıcam.. :)
-kendime varmamın yolunun yine kendimden geçtiğini bilmek ne kadar şaşırtıcı öle değil mi?-
sevgi ve hürmetle efendim :)


3 yorum:

Adsız dedi ki...

Yeşooooooooooooooooooom!!! İnan bu bloğunu okuyunca çok mutlu oldum ve bu cömertliğin takdir edilesi!! Allah da seni türlü lütuflarıyla mükafatlandırsın.. maşallah gerçekten. Sabırsızlıkla bi bekleyiş oluştu içimde : )

Adsız dedi ki...

ben Esra sou bu arada :D

küçükhanım. dedi ki...

canımbenimmm:D
beklemeye devam et ozaman hele ;)
bir de bloğumu takip etmeye..çünkü taip ettikçe beni deşifre edeceksin bebeeemm..sürpriz falan kalmıcak yani ortada :D