2 Aralık 2009 Çarşamba

expectation.



kendimi beklenti dolu bir kavanozun içinde boğulmak üzere bulmaktan bıktım her seferinde..herşey iyi-güzel-hoş derken bir de bakıyorsun yine bir beklentiye kapılıp sonra hayalkırıklığına uğruyorsun..üzül,üzül,üzül,deli gibi üzül dur!neden böle bir yapım var anlamıyorum..neden değiştiremiyorum onu?hep böle mi gidecek bu durum böle?ya da gerçekten beklentilerim çok mu büyük de karşılanamıyor ve ben böle derin hayal kırıklıklarında çırpınıp duruyorum..gerçek bir muammanın tam ortasındayım..sağım muamma solum muamma..sonum hele onu hiç sorma!

inziva dedim sessizlik dedim 1..2..3..tıp! dedim..dedim de ne oldu?gecenin bir yarısına girmeden bir kırgınlık harbi beynimden damarlarımın her kıvrımına akın akın istilaya geçip beni üzmek ve canımı acıtmak adına ne varsa onu yapmak için harekete geçtiler..
-evet!şuan gecenin bir yarısı ve ben mutsuzum!-

it was just a little p.s. but ıt was postponed by tomorrow night!but,I only wanna it for now.no matter how he is falling asleep or something else..the matter is just me!just my hopes!just ma prospects!just upon a time!-sometimes the one waits a light coming toward all of a sudden in a dark night just like me!-

arizona dream'de "in the death car, we are alive.." derken şarkıyı söleyen sayın abimiz,ben kendisinden izin alarak şarkının sözlerini "in the alive car, we are death.." diye değiştirip sölüyorum..durumum budur!

4 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

Hahah son anda bağladın da izin falan derken bence düşünme bak hep derim çok da fifi de geç sağlığın iyi ise inan üzülmeye değmez, at o kavanozu bir daha sıkışmazsın oki doki :)

küçükhanım. dedi ki...

eheheh:)
sabahına iyi ve mutlu uyanınca dedim "fi-fi" :)
anlık duygu değişimleri yaşamak benim makus kaderim olsa gerek..
mamafih şu an durumum odur ki;
mutluyum keyfliyim stil direktörcüm :)

Adsız dedi ki...

Mutlu olduğuna sevindim tatlım. Şükretmek, nimeti arttırır. Planların için, sağlam çaba sarfediyorsan, kapılar açılır hayırlısıyla. "Deveyi bağla, sonra tevekkül et" The Beloved Prophet (pbuh)

küçükhanım. dedi ki...

adsız dostum..ismini bahşetsen yaa..