15 Ekim 2011 Cumartesi

feeling of well-being with DoDo! ^_^

Perşembe günü için yapmış olduğum heyecanlı bekleyişin sonunda beni pek sevgili DoDo bekliyordu. Kendisiyle en son [ve ilk de aynı zamanda] 1,5 yıl kadar evvel görüşmüştük. Ertelenip duran buluşmamızı nihayetinde gerçekleştirmiş olduk. İlk buluşmadaki heyecan yerini daha da samimi ve keyifli bir ortama bırakmıştı. Değişen daha pek çok şey vardı tabii. O gün çok şanslıydık çünkü gözyüzü o gün sakin ve kıpırtısızdı. Montlarımızı üzerimizden çıkarmadık ama yağmurdan da ıslanmadık. Dün ve bugüne kıyasladığımda bu durumu, daha anlaşılır olabiliyorum sanırım :)
Taksim'de buluşup Bebek'e indik. Denizin ve açık havanın tadını çıkarmak iyi gelir dedik, öyle de oldu. Kahve sohbetine bir daldık ki zamanın nasıl geçtiğini anlamamışız bile. Önce ben anlattım o dinledi sonra o anlattı ben dinledim. Dertleştik bol keseden. Güldük sonra. Fotoğraflarını çektim. Modelim oldu. Aklımdaki DoDo pozunu çektim [kendisi ilk fotoğraf olur.] rahatladım. Bebek sahilde hoplayıp zıplayıp dansedip çektiğimiz fotoğraflara insanların garip bakışlar atmalarına aldırmadık. [Gülümseyen kadını tenzih ederim.] Muazzam, fit görünüşüyle beni şaşırtan, pırıl pırıl parlayan yüzüyle gülümseyen, gülerken burnunun üzerinde hafifçe kırışan çilleriyle daha bir güzelleşen ve sohbetine doyamadığım bir DoDo buluşması oldu benim için. Tez vakitte tekrar bir görüşme yapacağız. Çünkü ayrılırken sevgili Paris Edward'ımın yuvası DoDo'da kaldı. Bahanemiz oldu bu durum hi-hi-hi ^_^
Şimdi sizleri Güzel Modelim DoDolicious'ın fotoğraflarıyla başbaşa bırakıyorum..















Günün sonunda DoDo'yu Atlas'taki sinemasına bırakırken ben de dostum ZuZucan'la buluştum. Güzel buluşmalarla tekrar biraraya gelmek dileğiyle ayrıldık..
Yanımda tarçınlı şekerlemelerim, badem ezmelerim ve Nazlı Eray'ın son kitabıyla selamlarım hepinizi ^_^
Bir de DoDocan'ın bu anigif'teki sevimliliğyle başbaşa bırakıyorum sizleri ;)


4 yorum:

Dilcun D. dedi ki...

bi dahaki sefere arayı fazla açmayacağımız için mutluyum! :) kitabın içine düştüğüm notu unutma tamam mı? güpgüzel perşembe günü için teşekkürler :)

Damlo dedi ki...

hehe ba-yıl-dım!

küçükhanım. dedi ki...

DoDocanım en kısa zamanın iplerini çekiyorum şimdiden..bahanemiz de güzel oldu ;)
Notu okuyunca içten bir kahkaha attım doğrusu..sen çok yaşa emi?Dikkate alacağımdan şüphen olmasın :)
Ben de çok teşekkür ediyorum her şey için canım :)

Damlokuş, yakında hep birlikte eğleniriz inşallah beybim :)

deryik dedi ki...

peki ikinizin birden siyah beyaz bi hollywood filminden fırlamış ama arada bi şekilde renklenmeyi başarmış bu haliniz nolucak? :)