7 Ekim 2011 Cuma

dünyadaki karanlık yerlerden biri de bir erkeğin beynidir.

Korktuğum şey başıma geldi. Etrafımdaki insanları bir şekilde geçiştirebilirken annemi öteleyememenin ve karşısında berbat bir eziklikle ne diyeceğimi bilememenin çaresizliğini yaşadım. Öyle bir cümleyle geldi ki bana şok oldum. Annemden beklemediğim bir kararlılık ve kesinlikle karşılaştım. Hiçbir şeyden haberi yok. Yaşadığım acılardan, sıkıntılardan, gözyaşlarından. Hasta çünkü biliyorum benim bu hastalıklı halim onu daha büyük bir kedere sürükleyecek. Büyük bir sırrı saklarcasına çok daha büyük bir sabır ve erdemle içimde yaşıyorum her şeyi. Ama bu daha ne kadar sürecek? Bir şekilde açığa çıkacak ve ben o vakit neler olacağını, onlara ne diyeceğimi bilememenin sıkıntısını taşıyorum içimde. Çok zor ve sıkıntılı bir dönemi atlattığımı düşünürken aslında daha da sıkıntılı ve zor olana adım atmışım da haberim yokmuş. Allah kahretsin!

Tüm yaşanılanlar, ihtimaller üzerine kurulan tüm cümleler, tüm sözler, sıfatlar, suretler, yaşanan olaylar sadece ve sadece sevdiğim adamın beynindeki o karanlık girdaptan kaynaklı. Böyle bu durumda beni yüzüstü bırakmak lüksüne sahip olmasa da o bunu tüm bencilliğiyle yaptı ve ben şimdi hiç ama hiç haketmediğim durumlarla yüzleşmek zorunda kaldım. Hem de tek başıma!
Kahretsin ki tüm bunları yine yalnız başıma göğüslemek zorundayım. Ne el uzatanım var ne de beni düşünüp bana bir adım atanım ve bu durum artık fazlasıyla can sıkıcı bir hal aldı. Hiç kimsenin kaldıramayacağı bu durumu ben, öfkelensem de kızsam da salya sümük ağlasam da bugüne dek çok büyük bir olgunluk ve sabırla kaldırdım.
Ben yine de çok güçlü bir kadınım ve yine güçlü olmaya çalışıyorum.
Çünkü başka yapacak hiçbir şeyim yok.
Diliyorum ki bu dönemi sağlıklı, kolay bir şekilde atlatırım.
Diliyorum.
Diliyorum.
:(

4 yorum:

Eftelya dedi ki...

Canim,
kendini üzmeye hic degmiyorlar.. Nolur kendini üzme. O üzüyor mu saniyorsun? Hayir! Sen de üzmeyeceksin!
Sana yardimci olabilsem, keske yaninda olabilsem, seninle söyle fotograf makinalarimizi alip bir avrupa turuna ciksak....
Herseyi herkesi unutarak!
Kücük nemo, seni! Bunlari okuyunca ben bile cok cok üzülüyorum! Yapma!

küçükhanım. dedi ki...

Güzel Eftelya..
Üzmüyorum artık kendimi. Farkındayım her şeyin. Üzmek, üzülmek çare değil ne yazık ki..
Sadece zorlanıyorum. Çünkü çok zor bir durumda tek başıma bırakılıyorum ve beni düşünen kimse yok. Zoruma da gidiyor. Öfkeleniyorum ve daha onlarca, yüzlerce hissiyat.
Güzellikler diliyorum.
Çünkü gerçekten içimde zerre kötülük yok. Bu iyimserlik de günün birinde mükafatını alır bir şekilde sabırla onu bekliyorum..
Hayırlısı olsun canım..
Merak etme o gözyaşlarım artık anlamsız akmıyor..gülüyorum ben! :)

Avrupa turu müthiş bir fikir, teklif ve sonuçta deneyim!
neden olmasın? ;)

öpüyorum gül yüzünden :*

D.Kaya dedi ki...

Selam Yeşocan..
Uzun zaman oldu yazılarına bakamıyordum.. Bugün aklıma geldin bir bakayım dedim 'Yeşocan'ın dünyasına:':) Hayat sınavlardan ibaret Yeşocan.. Yaşadıklarını senin gibi hissedemeyiz belki ama insan yanında devamlı bir dost arıyor böyle durumlarda.. Dost olabiliriz..:) Ara ara, arkadaşlarla konuşalım da, toparlanalım Yeşocan.. Fotoğraf çekmesek de konuşuruz.. Kedine iyi bak dost!

Damlo dedi ki...

canım benim.