9 Ekim 2011 Pazar

dokuz.on.onbir.

Bugün çok sevdiğim 11 yıllık dostumun klasik tabirle söz günüydü. Hiç evlenmeyeceğini düşündüğüm ve bizi de buna inandıran minik kuş hepimizden evvel bu yola adım attı. Her zaman demişimdir sessiz durandan korkacaksın. Ben korktum şahsen ;)
Dostum Kadrişim, benim gibi ufacık tefecik bir hanımdır. Ama bugün öyle güzel olmuştu ki gözlerim yaşarmadı desem yalan olur. Daha birkaç ay evveline dek ben de bu tip hayallerle gözlerimi kırpıştırırken şimdi onu benim yerime böyle görmek hem hüzünlendirdi beni ama en çok da mutlu etti. Çünkü o kadar mutluydular ki, gerek Bay S. gerekse Kadrişim hep güldüler. Hem de tebessüm değil büyük ve dolu dolu kahkahalarla! Maşallah diyerek onların bu güzel anlarını paylaşmaktan ve bir de aynı mutlulukları kendimiz için dilemekten başka bir şey yapmadık tabii.
Sözde, havaların sağnak yağışlı olmasından dolayı dış çekim yapmayacaktık. Bunun için de hazırlanmamıştım doğrusu. Ama Bay S. bir fırsatını bulup aldı Hereke'de 15 dk.lık bir çekime götürdü. Evet evet bu dış mekan fotoların hepsini 15 dk.da çektik. Yine de epey eğlendik. Bu fotoları da -amatör fotoğrafçı- çalışmalarım olarak yayınlamaktan keyf duyarım. 

























Dostum Kadriş'e ve Sevgili Bay S.ye çok çok çok büyük mutluluklar, huzur dolu yarınlar dilemek bir dostluk görevimdir. Tamamına erdirdiğimiz fotolarla tekrar görüşmek dileğiyle sevgili takipçilerim..
Mutlu haftalar hepimize! ^_^

5 yorum:

Eftelya dedi ki...

canimmm, Kadiryemi tebrik edicem az soanra..
bir de bu resimlerden dolayi seni de tebrik etmem lazim. sen bu isi bence profesyonellige dökmen gerekiyor.. biraz düsün istersen:)

Ah Kadriyem, okadar isterdim ki orada olabilmeyi, kismete bak iste, ...

öpüorum sni kocaman

D.Kaya dedi ki...

Allah devamına erdirsin ve ömür boyu mutlu mesut etsin! Yeşim fotolar çok orjinal.. Beğendim hepsini.. Ellerine sağlık.. Bir ara arkadaşlarla konuşalımda toplanalım tekrar.. Kendine iyi bak..

Davut

Damlo dedi ki...

mutluluklar diliyorum!

Adsız dedi ki...

CANIM DOSTUM!HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.HAYAL ETTİĞİM ŞEYLERİN EN GÜZELİ DE SENİN SAYENDE OLDU..YÜCE RABBİM SANA DAHA GÜZELLERİNİ NASİP ETSİN İNŞ.
ANGELİCABUZ.)

bırtutamkekik dedi ki...

çokkk güüzellll:)
görsellere bayıldım...
çiftimize mutlulukların enn güzelini diliyorum...
resiimleyenlerinde objektifine sağlık...
bende beklerim sayfama...
gönül dolusu sevgilerimle...
takipteyim...