31 Aralık 2010 Cuma

en kırmızı yıllar ^^


Yeni yıla saatler kala bu posta yazmak elzem göründü gözüme. Hani yazmasam eksik kalacak bir şeyler, yarım olacak, sanki yeni yıl beni kötü karşılayacak gibi saçma ve hurafe düşünceler bastı beni. Her zamanki günlük yoğunluğuma, kıymetli çocuklarımın performans-sınav kağıdı-ve bilumum ıvır zıvırına muhteşem bir sabırla tek tek not verdiğimden şu an uykusuzluktan klavyenin üzerine düştü düşecek koca bir kafayı taşımama rağmen üşenmedim açtım bilgisayarı 2010'a dair son gece postumu yazıyorum.

Eksiklerimin pek çoğunu tamamladım. Yarın son kez çarşıya çıkıp tamamlayacağım geri kalanları. Akşam annem ve ben yalnızız evde. İlk kez bu kadar az kaldık. Her hangi bir planda yapmadık, dahil olmadık. Ablam ve kuzularının gelebilme ihtimali var şayet gelirlerse de pek mutlu olurum. Diğer türlü çekirdek çıtlatıp, soyulmuş meyve kokuları arasında televizyonda yılbaşı gecesi için hazırlanan o muazzam programlardan birini seyrede duracağız annemle. Canımız sıkılırsa da tombala falan açarız heralde ortaya bir çinko, bir bingo al sana tombala der gece 00:00'da çatıya çıkıp çılgınlar gibi parti yapan insanların havai fişek gösterisini seyreder, sonra gelir sıcak yatağımıza girer koyun koyuna uyuruz. [şu an kendimi pek yaşlı hissettim oww may gaad!]
Ben bu hallerin acısını çıkarırım bir zaman bir yerden.
Gelecek sene çok uzun vade çıkar mıyız bilinmez ama böylesine sakin sessiz bir yılbaşı'nı ben darmadağın ederim zamanı gelince..hadi bakalım.
Bu yılbaşı da böyle geçsin.
[dua ediyorum kuzularım gelsin kuzularım gelsin geceme heyecan ve kıpırtı gelsin, kıpırtı gelsin.]

2010 yılının getirdikleri-götürdükleri 2011'den beklentiler vs. derken aslında yılbeyıl büyüyen hayallerim ve onlara kavuşma hızımın aynı oranda büyümesi mutlu olmama yegane sebeptir.
Ben en çok huzur istiyorum bu yıl.
Yine stres yaşayacağım, sınav kaygıları ve hazırlıkları, yeni ve ev'li bir yaşama adım atma merasimleri ve koşturmacaları [düğün değil korkma ona daha var:) ] gündelik koşturmacalar, sıkıntılar, vs. derken hepsinin ortasında SAĞLIKLI, HUZUR DOLU BİR YEŞOCAN! istiyorum ben. Bu bana yeter gerçekten!hemmm..bide sevdicekim olsun torbam dolsun ^^

2010 yılı sorunsuz iyi bir şekilde geçti aynı istikrarı 2011'den de bekliyorum ;)
Bekliciiizz, yaşiiiciiiizzzz, göriciiiizzz!

Sağlık, Huzur, Kalabalık aile-eş-dost, Yaratıcılık, Hayal gücü dolu yeni bir yıl diliyorum herkese!
nice nice mutlu seneler!
^^
yeni yıl şarkım da hayranı olduğum harika adamdan geliyor!

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Saatlerdir sinatra jingle bells dinliyorum .)

Ayşe Şakarcan dedi ki...

Yeni yıl tüm istediklerini versin sana Yeşocancan:)

birkadin dedi ki...

yesocanim, butun istediklerin olsun bu yil, sikintilarinin uzuntulerinin oldugunu biliyorum, insallah bu yeni yil hepsini alir goturur, cunku o kadar o kadar hak ediyorsun ki, yuzun gulsun istiyorum sadece.

bi de bisey soracam, gebze'li adresin ev adresin di mi. ogrenci evin falan miydi yoksa.

küçükhanım. dedi ki...

layla,ayşecim ve görkisanım ayrı ayrı teşekkürler hepinize :)
görkisanım sana ayrıca bir onay dipnotu :)
evet gebzedeyim tatlım ev adresim de değişmeyeninden ;)
hmmm..burnuma çok hoş bir mektup kokusu geliyor..ne güzel ^^