3 Haziran 2011 Cuma

hay bin e-okul!

Efendim bu meb'in online not açılımı gayet iyidir güzeldir hoştur da öğretmenlere not girişi için hepi topu 15 gün vermelerine bir anlam veremiyorum. Koştur koştur yazılı kağıtlarını oku, sonra o binbir zahmetle açılan hatta sabahın erken saatleriyle gecenin çok çok geç saatlerinde rahatlıkla giriş yapılabilen sonrasında tam bir kör düğüm misali ne not girebildiğin ne de başka bir halt gerçekleştirebildiğin bu sistem beni çileden çıkarıyor. Hele ki dönem sonuna gelmiş isen durum daha da vahim. Okul bir yandan sıkıştırır notları girin karneleri hazırlayacağız (ki bu ayrı bir sinir bozucu durum..daha okulun kapanmasına 15 gün var ve hem karne notlarını e-okuldan tüm öğrnciler görüyor sonra da öğrencileri okulda tutma çabası öğretmene kalıyor bir tuhaf haller yani!) kpss stresi bu son atamalardan sonra ekstrem şekilde ayyuka çıkar heyecan dört bir yanımda, annecim evde tadilat yapmaya başlar boya/badana/indir/kaldır ee malumunuz siz de bir işin ucundan tutun yani değil mi?, bir de bizim ufaklıkların bu haftason yapılacak sünnet merasimi için hazırlıklar tam gaz devam eder, gelecek misafirler için hazırlık, ev için hazırlık, zat-ı muhterem kendim için hazırlık derken nefessiz bir koşturma içindeyim. Başım dönmekte!
Üzerine afiyet bu e-okulun bu tarz şaçmalıkları beni daha da sinir ediyor! Sabır çekerek şu son 15 günü de hayırlısıyla atlatsam diyorum başka da bir şey demiyorum!

2 yorum:

ayci dedi ki...

öğretmenin isyanı :)

küçükhanım. dedi ki...

isyan etmemek elde değil ayçicanım isyan etmemek elde değil keep calm! niğğğdaları yükselir içimden bir yerden taaa derinden :)