30 Kasım 2016 Çarşamba

gece mesaisi.


Elbette gece yarısı yazıyorum bu satırları. Başka ne zaman yazabilecektim söyler misin? Bugün kendimle uzun bir vakit geçirdiğim bir gün oldu ama. Küçükbey sağolsun. Okuldan yorgun argın geldim bir de ne göreyim Neva'yı alıp çıkmış. ahh! Salına salına hareket etmek muazzam!
Dinlenmek.. Ayaklarımı uzatıp acık keyif yapmak. Yarım bıraktığım işlerimi helletmek sonra. 2 saat sonra döndüler. Nevam babacığının kollarında uyuyakalmış. Ama yatağa yatırınca "Anneğ!" diye bızıklamasa rutin bozulacaktı ki bozmadı. Sonrasında biraz sarıştık koklaştık uyuttuk derken yanından çıktığımda saat 11di. Velhasıl açtığım bilgisayarı kapatmayayım dedim. Pinterest'te takıldım epey. Okulda çocuklar için kullanabileceğim çalışma sayfaları falan indirdim. Neva'ya renkli çıktılar ayarladım. Küçükbey'e postaladım. Yarın çıkarıp gelsin oynayalım kızçemle evde :)
Derken bir de selam yazayım bloğuma dedim ki saat 2 olmuş. Bugünü de yedik. Şimdi bir duş alıp yatarım. Yarın Sıla'nın konserine gidicez. Okuldan direkt çıkışta alacak Onur beni. Hazırlanayım güzelce. Stres atayım acık enerjimi boşaltayım :)
İşler hep çok hep var!
Bakalım ne zaman hepsi hale yola koyulacak..
Merakla beklemedeyiz sayın seyirciler :)

3 yorum:

sessizliğin sesi dedi ki...

sevgılı yesocan cok uzun zamandır bloğa gırmıyordum ve sen de uzun zamandır yazmıyordun bır de ne goreyım tekrardan yaymaza baslamıssın coook sevındım neredeyse blog yazmaya basladıgından berı takıp edıyordum ogrencılıgın,gezmelerın,tozmaların,bekârlığın, nısanlılıgın,evlenmen derken... bırde baktım bır de prensesın olmuş Allah hayırlı,uğurlu eylesın. sonra bende evlendım,benımde kızım oldu, hattta hatırlarsan bı ara, uzun zaman once 4-5 sene oluyor maıllesmısdık ara ara.... cok sevındım guzel ınsan senı tekrar görmeye.
sevgıyle kal, neseyle kal
humeysa

şehirler arası nakliyat dedi ki...

Kızınız çok tatlı maşallah,rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah.Ayrıca bloğunuzda çok renkli ,elinize, emeğinize sağlık.

maltepe nakliyat dedi ki...

Şehirlerarası Evden Eve Nakliyat

Şehirlerarası Nakliyat

Şehirlerarası Taşımacılık

Şehirler Arası Nakliyat

Maltepe Evden Eve Nakliyat

Parça Eşya Taşıma İstanbul