21 Mart 2012 Çarşamba

good morning.

Havalar birkaç gündür şaşırtıcı derecede güzel. Baharın geldiğini fazlasıyla hissedebilmek için bu sabah erkenden çıktık evden. İstikamet Eskihisar. Okul tayfasından kıymetli dostlar, anneler, taze yapılmış ev böreği, salatalık, domates, peynir, sıcak çay, Paris. Hepsini aldım yanıma. Güneşi emercesine serdim kendimi hasır sandalyelerin üzerine. Karşımda sisli körfez, bir damlacık mutlulukla çoğalan keyif, huzur, ne de güzel geldi. Kış mevsiminin yoğun ve is kokulu yorgunluğunu az biraz silkeledik üzerimizden. Sohbetimizi yaptık, fotoğraflarımızı çektik, karın.cıklarımızı doyurup eve döndük. Taze tazeyken her şey vakit kaybetmeden bir blog postu gireyim dedim. Malum ertelenince kayıda geçmek zor geliyor ;)
Bahar daha çok gelsin..Daha çok sıcak olsun her yer, her şey. Kışın nemrut yüzü baharın tazecik ve ışıltılı enerjisine bıraksın yerini. İnsanlar daha hareketli, daha pozitif, daha yaratıcı ve daha üretken olsun. Tıkır tıkır işlesin hayat. Yormadan, bıktırmadan, keyif vererek ;)
Güzel dileklerle karşılıyorum sizleri!

Hemm..bir de bugün dünya şiir günü.
Keyifle başlayan güne yakışır tonda bir iki dize paylaşayım gitmeden.
Sizler de hani en azından bu güzel günün hatrına bir şiir armağan edin kendinize.
Hem nevruz da geldi.
Coşku, heyecan ve şiiri karın katın birbirine..
Mutlu olun.

...
Uzamaya başladı günler sahiden
Güneşin batmak istemediği belli
Eteğini havalandırarak esen
Kış boyunca düşündüğüm bahar yeli.

Cahit Sıtkı










Bahar neş'eniz daim olsun ^_^

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok tatlı soft bi havası var buranın.Fotolar çok şirin ama en güzeli 4. sıradaki hepinizin peçeteyle yüzünüzü örtüp taa arkadan objektife yakalanan teyze :D çok hoş

Zeynep'in Evi dedi ki...

Fotoğraflar Çok cici çok ışıltılı..ve dileklerine katılıyorum yeşim!!