6 Ağustos 2011 Cumartesi

6 ağustos.

Şimdi 6 ağustos önemli bir tarih. Sevdiğim, kıymetli, özel, narin kız dostlarımın Allahın başka günü yokmuşçasına aynı günde doğdukları ve hepsine ayrı ayrı kutlama yapıp hediyelerin alındığı, saat tam 00:00'da bir toplu mesajın yazılıp gönderildiği fakat saniye aralıkları hep birbirinden farklı (bkz.00:02, 00:04, 00:05,vs.) olan, ve ağustosun doğumgünü açılışını onlarla yapıp ardından çorap söküğü gibi diğer doğum günlerinin pıtır pıtır döküldüğü özel bir gündür bugün.
Yarın en yakınımdaki dostlarımdan biri için bir gezintiye çıkacağız mesela. [gezinti sözcüğü sevilesidir.] O da 6 ağustos doğumlu. Sonra yine 6 ağustos doğumlu bir ablamın yanına gideceğim. Sabah 6 ağustos doğumlu kuzenimi arayacak, 6 ağustos doğumlu Sara'ya haftalar evvelinde göndermiş olduğum tebrik kartının eline geçip geçmediğine dair bir mail yazacağım. Sonra iş-güç meşgalesiyle yoğun olan bir başka 6 ağustos doğumlu arkadaşımı arayıp en sevdiği şarkıyı dinleteceğim falan baya baya atarlı bir gün beni bekleyecek gibi.
Yine de severim ben 6 ağustos ve tüm ağustos doğumlu sevdiklerimi. Neticesinde en iyi anlaştığım burca sahiptir kendileri.
Bu blog postunu da gece gece [pardon sabah sabah mı demeliydim?] canım sıkıldığı için yazdım. 6 ağustos'tan selamlar ve sevgiler cümleten..

1 yorum:

Adsız dedi ki...

selamlar,sevgili yeşim uzun zamandır uğrayamıyordum bloguna,çok harika gidiyorsun herzamanki gibi kuş cıvıltısı tadında bir blog.kucak dolusu sevgilerimle 'hümeysa'