16 Şubat 2012 Perşembe

o gün günlerden Özgem'di!

   İzmir'deki çok sevgili dostum Özge de nişanımız için gelen dostlarımızdandı. Hakiki dostlardan! Kara, fırtınaya, yağmura, çamura ve iliklerimize dek işleyen soğuğa inat buralara gelmesi, yanımızda olması bizi çok mutlu etti. Nişan telaşesinden arda kalan tek günümüzde hızlandırılmış bir İstanbul turuyla ona şehrimizi gezdirdim. Kadıköy, Bahariye, Karaköy, Taksim, İstiklal, Eminönü derken bol bol güldüğümüz ve koşturduğumuz bir gezmece yaşadık. Özlem giderdik, onunla sevdiğim mekanlara gittik, kahve içtik, tiramisu yedik, günün tarihini attığımız notlar aldık, broşürler topladık, altın ekmeklerden alıp kahvaltılık için çıkınımıza attık, koca bir tepsi pizzayı midemize indirdik, kural değişmedi bendeniz bol bol fotoğraf çektim, hayata dair her şeyden konuştuk, paylaştık. Özgem'i bu yüzden daha bir seviyorum ben. Onunla her konuda çok rahat ve uzun sohbetler yapabiliyoruz. Tartışabiliyoruz. Sahip olduğu realist bakış açısı benim gibi duygularına teslim olmuş birini olumlu anlamda etkiliyor. Yine aynısı oldu. İçimi dışımı gerçekçiliğin tüm boyutlarıyla sıvadı geçti. Kendimi iyi hissettirdi. Kavuşmamız kısa süreli olsa da ağzımıza birer parmak bal çalındı. Bu durum bizi çok kısa süreli de olsa idare edecektir. Yaz tatili için keyifli planlar yapıp yolcu ettik kuzumu.

Bu blogda, hayatımda özel ve kıymetli yeri olan dostlarımın adı, fotoğrafı, yaşamımda kendisiyle paylaştığım anı ve geri kalan pek çok şeyi anlatmaktan keyf alıyorum. Özgem de bu dostlarımdan biri. Geçen yıl İzmir'e yapmış olduğumuz seyahatten arda kalanları feysbukta paylaşmış fakat blogda atlamıştım. Bu kez bunu atlamadan taze tazeyken paylaşmak iyi olacak diye düşündüm. Çünkü bazı olayları ya da fotoğrafları paylaşmayı ertelediğimde geriye dönüş yapmak zor oluyor, döndüğümdeyse o olay çok eskiyor derken an'ın heyecanını yitiriyorum. [ Mesela, Denizcanım'la Sultanahmet ve Vefa'da yapmış olduğumuz çok eğlenceli bir gezimizin fotoğrafları hala yayınlanmayı bekliyor. Biraz daha ertelemeden onları da paylaşsam fena olmayacak. Sonrasında bayatlamış, tazeliğini yitirmiş etkisi uyandırmasın bünyemizde ;) ]
Velhasıl; Özgem'le yaşamış olduğumuz bu güzel an'ların Paris Edward'a yansıyan yüzüyle başbaşa bırakıyorum şimdi sizleri.

Dostluklarımız hep tazecik kalsın, daim olsun! ^_^




She's a little kissing monster 'nd we all love lady gaga, lady gaga! ^_^











İstiklal'in büyüsünü tüm soğuğa rağmen dolu dolu hissettiğimiz birgündü. Yazın kaldığımız yerden devam etmek dileğiyle!

2 yorum:

Denizcan dedi ki...

Gözlerime inanamadım, Ara Cafe'de yer bulmuşsunuz!! :)

küçükhanım. dedi ki...

Haftaiçi ve öğleden sonra vakitleriydi dostum, bıngıl bıngıl boş yer vardı :))